logo

The Belgian Quinoa

The Belgian Quinoa

Welkom bij Quinobel

2020, een droog voorjaar nog met covid bovenop

Nog een speciaal jaar die begint. Op een kant met landbouwers praten we over termijn van maanden voor de velden en op andere kant zijn we met dagen en weken termijn met onze klanten!

Duurzaam landbouw en heilzaam voeding.

Quinobel

Onze motto veranderdt niet. Duurzaam met lokale keten, laag CO2 druk, onderenemn van onze regio. Mensen met en voor andere mensen. Niet alleen opbrengsten, ook een belang voor gevolgen van onze werk op het milieu en onze heilzaam…

 

Bestel thuis onze quinoa producten op de e-winkel Glutoso !

Quinobel is het merk dat staat voor duurzaam geteelde quinoa in België en dit sinds het voorjaar van 2015.

Quinoa oogst

 

 

Van welke profiël bent U?

cuisinier

Agriculteur

COOK

LANDBOUWER

Verkoop punten? Hier! Of  rechtstreeks naar onze pagina contact.

 

 

 

 

 

 

Wat doen we?

We stellen landbouwers een duurzame teelt voor die niet alleen bestendig is tegen de huidige moeilijke milieuomstandigheden maar die ook voldoet aan ons charter voor verantwoorde landbouw.

We bieden dus onze quinoa producten aan bedrijven en winkels aan die een gezond en kwaliteitsvol streekproduct willen gebruiken en verkopen.

Volgens François, de oprichter van Quinobel:

Ik denk dat Quinoa een meerwaarde kan vormen voor uw levensstijl en voor uw gezondheid. Ik ben ervan overtuigd dat we een lokale economie heel wat nieuwe troeven te bieden heeft. Dit is de reden waarom ik mij met hart en ziel inzet voor duurzame en kwaliteitsvolle voeding.”

Meer inlichtingen over het charter voor verantwoorde landbouw tussen Quinobel en de landbouwers kan u hier terugvinden.

Mijn motto:

Landbouwers die fier zijn op hun producten en tevreden klanten die vertrouwd raken met producten.

Quinoa in haar groeifase (juist voor haar bloei)

Quinoa in haar groeifase (juist voor haar bloei)

fermier

 

U bent landbouwer en U zoekt inlichtingen over de teelt van Quinoa? U vindt een antwoord op al uw vragen op onze pagina Ik ben landbouwer. Op het moment ben ik niet op zoek naar meer landbouwers maar het kan veranderen!

cuisinier

U bent een profesionele kok of U kookt gewoon graag eens een lekkernij op basis van quinoa en u bent op zoek naar een recept? Quinoa is een product dat op duizende verschillende manieren kan worden bereid. U vindt tips, recepten en meer informatie onder onze pagina ‘Ik ben kok’.

 

Bezoek onze website op uw gemak. U mag mij steeds contacteren via de contact pagina voor meer inlichtingen. Ik zal u met veel plezier verder helpen.

François

Top