logo

De Belgisch Quinoa

De Belgisch Quinoa

Welkom bij Quinobel

— Bericht over de opsluiting bij ons —

Ttijdens deze uitzonderlijke periode streven we ernaar open te blijven en zoveel mogelijk volgens nationale en Europese aanbevelingen te blijven opereren. We kunnen onze verplichtingen tegenover onze professionele en individuele klanten nakomen en garanderen dezelfde kwaliteit, voedselveiligheid en levertijden van onze Belgische producten. #FoodHeroes

Zoals gewoonlijk zijn onze voorraden grondstoffen en afgewerkte producten groot genoeg om zowel onze vaste klanten als nieuwe potentiële partners te kunnen leveren. De productie is ook nog in volle gang met de nodige voorzorgsmaatregelen.

Onze tarieven zijn sinds mei 2019 niet gewijzigd en zullen de komende maanden niet veranderen. Ze zouden daarom ook niet moeten veranderen in winkels. U kunt onze adviesverkoopprijzen van verpakkingen voor privégebruik raadplegen op de site van onze Belgische e-commerce partner Glutoso.

We wensen u veel sereniteit voor de komende weken en blijven beschikbaar voor uw vragen.

François GILBERT, verantwoordelijk van Quinobel

 

Bestel thuis onze quinoa producten op de e-winkel Glutoso !

 

 

Quinobel is het merk dat staat voor duurzaam geteelde quinoa in België en dit sinds het voorjaar van 2015.

 

Quinoa'harvest 2016

 

 

Click hier om de Quinobel producten te laden

Van welke profiël bent U?

cuisinier

Agriculteur

COOK

LANDBOUWER

Verkoop punten? Hier! Of  rechtstreeks naar onze pagina contact.

 

 

 

 

 

 

Wat doen we?

We stellen landbouwers een duurzame teelt voor die niet alleen bestendig is tegen de huidige moeilijke milieuomstandigheden maar die ook voldoet aan ons charter voor verantwoorde landbouw.

We bieden dus onze quinoa producten aan bedrijven en particulieren aan die een gezond en kwaliteitsvol streekproduct willen eten.

En dit allemaal met de glimlach!

Volgens François, de oprichter van Quinobel:

Ik denk dat Quinoa een meerwaarde kan vormen voor uw levensstijl en voor uw gezondheid. Ik ben ervan overtuigd dat we een lokale economie heel wat nieuwe troeven te bieden heeft. Dit is de reden waarom ik mij met hart en ziel inzet voor duurzame en kwaliteitsvolle voeding.”

Meer inlichtingen over het charter voor verantwoorde landbouw tussen Quinobel en de landbouwers kan u hier terugvinden.

Mijn motto:

Landbouwers die fier zijn op hun producten en tevreden klanten die vertrouwd raken met producten.

Quinoa in haar groeifase (juist voor haar bloei)

Quinoa in haar groeifase (juist voor haar bloei)

fermier

 

U bent landbouwer en U zoekt inlichtingen over de teelt van Quinoa? U vindt een antwoord op al uw vragen op onze pagina Ik ben landbouwer. Op het moment ben ik niet op zoek naar meer landbouwers maar het kan veranderen!

cuisinier

U bent een profesionele kok of U kookt gewoon graag eens een lekkernij op basis van quinoa en u bent op zoek naar een recept? Quinoa is een product dat op duizende verschillende manieren kan worden bereid. U vindt tips, recepten en meer informatie onder onze pagina ‘Ik ben kok’.

 

Bezoek onze website op uw gemak. U mag mij steeds contacteren via de contact pagina voor meer inlichtingen. Ik zal u met veel plezier verder helpen.

François GILBERT DE CAUWER

Top